tiistai 19. toukokuuta 2009

19.5.2009

Tänään oli mies tontilla kaivurin kanssa kaivelemassa "pihaa" siis hiekkakenttä tulee autotallin ja talon eteen ainakin toistaseks! Tarviihan sinne jos jonkinlaisella autolla päästä perille asti että ei tarvi 100 metrin päästä alkaa rakennustarvikkeita roudaan! Pohja hiekkakentälle on kaivettu ja huomenna on menossa sinne läheiseltä sorakuopalta ajamaan hiekkaa sitten tarviikin tilata sepelikuorma että saadaan siitä tiestä ja hiekkakentästä tiivis tasanen!

Nyt vihdoin ja viimein voidaan sanoa että rakentaminen on tosiaan alkanut! Lupapaperit on melkein valmiit muutama naapurin nimi viel uupuu ja jätevesisuunnitelma mutta ens viikolla lienee nämäkin asiat tulevan hoitoon ja mä pääsen tosta paperi kasasta eroon ja sit vaan odototetaan että lupa tupsahtaa postista että voidaan niitä talon pohjia alkaa sunnitteleen ja tekeen!

Mä on tuntenut oloni todella hyödyttömäks varsinaisissa töissä musta ei oo juur apua kun jonkun on lapset hoidettava! Ja ne asiat mitkä mä pystyn hoitaa liittyy noihin papereihin mut sit kun ei niistä kaikista jutuista mitään ymmärrä, tulee semmonen oikein tyhmä olo kun soittelee viisaammille ja kyselee ihan tyhmiä sen takia kun ei noista ymmärrä! Mut josko se siitä lutviintus! :)

Välillä sitä toivoo että tämä projekti ois jo ohi vaikka tää on vasta ihan alussa! Aikansa se kestää ja sit se on ohi! :) Ja sit toivottavasti ollaan onnellisia uudessa kodissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti