torstai 9. heinäkuuta 2009

9.7.2009

Tänään tuli rakennuslupa postissa! Teki jotenkin tämän projektin todellisemmaksi tähän asti on vaan papereita pyöritetty ja odotettu jotain ja nyt kun lupa on käsissä päästää oikeasti jotain tekemään siis oikein luvan kanssa! :)

Vastaava eli Kimmo hoitaa nyt meille alotuskokouksen mutta tarvikehankinnat voi toden teolla laittaa käyntiin että päästään heti tekemään kun alotuskokous on pidetty! Ihanaa mutta myöskin pelottavaa, onneksi on ammattimiehet apuna niin ei meidän keltanokkien tarvitse kaikesta kaikkea ymmärtää! Viisaammat neuvoo! :)

Viikonloppuna Janne lähtee mun isän kanssa sahalle hieman lautaa sahoittamaan kun sitä vähän joka paikassa kuitenkin tarvitsee! Viikonloppuna pitäisi myöskin keretä tontille laittamaan sähkökaapeli oja kiinni ja sähkökaappi asentamaan paikoilleen, sähkäri oli niihin tarvikkeet maantaina tuonut ja ens viikolla tulee vireen miehet kytkeen meille sähköt niin on sitäkin sitten tontilla ettei tarvi agrigaatilla alkaa jyrrään!

Jannella luultavasti alkaa ensi viikolla loma ja näin ollen siis meillä alkaa tontilla todellinen tekeminen vihdoin ylöspäin eikä vaan koko ajan alaspäin! :)

Mä on taas vastaavasti yhtä aikaa sekä onnellinen että peloissani, suuri haastehan tämä on mutta jos me tästä perheenä selvitään niin me selvitään mistä tahansa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti