sunnuntai 26. syyskuuta 2010

26.9.2010

Eilen (25.9) saatiin sitten ensimmäiset savut nousemaan piipusta kun muurari Antti kävi lyömässä tulisijoihin luukut kiinni ja ensimmäinen testaus sujuin loistavasti.. hormi veti niin että humina vaan kävi, ei paljon tarvinnut houkutella vetoa piippuun, muutama sanomalehden sivu ja siinä se oli ja niin saimme ihastella ensimmäisiä oman kodin takkatulia! :D Ihanaa

Talo on päältä päin valmis, piipun pellit, terassilaudat ja rappuset vielä uupuvat ulkoapäin!

Sisältä on nyt makuuhuoneet paneloitu ja keittiön ja olohuoneen panelointi aloitettu, valitettavasti Jannen 4 viikon loma päättyy tänään joten taas hidastuu meidän talon rakennus mutta nyt jo sentään tehdään sitä viimestä pintaa! :)

Viemäröinnit ja muut maansiirto työt tontilla on tehty ja pihakin on saanut jo liki lopullisen muodon, pientä hienosäätöä sitten siinä vaiheessa kun sitä pihaa oikeasti tehdään, ehkä ensi kesänä tai seuraavana!

Kalustetilaus on nyt hiottua kohdilleen, enää ei keksi mitään muutettavaa! Viimeisin suuri muutos siihen tuli viime ke eli 22.9 kun sitten kuitenkin päätin vaihtaa vihreät kaapin ovet kerman värisiin.. helpottaa muuta sisustamista huomattavasti ja aiemman viikon 44 kalustetoimitus saatiin vielä siirettyä eteenpäin eli nyt kalusteet tulevat viikolla 51 eli jouluviikolla joten täksi jouluksi me ei ainakaan muuteta! Toisaalta harmi mutta toisaalta hyvä että nyt on sitten aikaa sitä näpertää muuten valmiiksi hyvällä tuurilla talo on kalustetoimitukseen mennessä siinä kunnossa että saa suoraan laittaa kalusteet paikoilleen ja ruveta viimeistelemään kotia! Mutta aika näyttää sitten miten homma etenee! :)

*ei vaan millään enää malttais odottaa sitä muuttopäivää*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti