sunnuntai 5. syyskuuta 2010

6.9.2010

Pieni päivitys! Ei tästä blogista nyt sit tullukkaan semmonen kunnon päiväkirja mitä oli alunperin suunnnitellu.. noo talo on edennyt mutta vielä on pitkä matka muuttoon, kohta tulee vuosi kun talo alkoi perustusten päälle nousta, hurjaa..

Vuodessa on tapahtunut paljon! Talo pystyssä, muuraukset tehty (piippu, tulisijat) väliseinä rungot pystyssä, sähköjä laitettu, kipsilevyt laitettu niitä pitäis viel hioo ja kittailla, kenelläkään vai ei tunnu olevan inspiraatiota tähän hommaa on meinaa ihan pyllystä se homma, onnex meille ei sitä paljon tullu.. kalusteseinät, kodihoitohuone ja wc ja vaatehuone, muut seinät tulee hirsipaneelilla! :)

Kesällä talo sai värin päällensä (Janne yksin maalasi talon 3 viikon kesäloman aikana) eka pesu, sit puunsuoja ja 2 kertaa väri) hurja urakka oli se ja ikkunoiden vuorilaudat maalasin minä ja isäni ne teki ja laittoi paikoilleen, vesipenkkipellit laittoi Janne ja sadevesikourut ja rännit! Eli nyt voi sanoa että talo on päältä päin valmis! :) Terassilaudotukset ja raput vielä joskus! :) Niin ja piipun viimeistely eli pellitykset! Raput katolle ja muut läpiviennit katolle mitkä putkarin pitäisi tällä viikolla tulla laittamaan! :)

Tällä hetkellä alkaa pikku hiljaa jo lähes tulkoon viimeinen talon teko vaihe eli seinäpaneelien maalaus ja paikoilleen nakuttelu! 1/5 osa paneeleista on kertaalleen maalattu kun ei kuivamaan kerralla enempää mahdu, maalata pystyisi vaikka kaikki kerralla jos ois tilaa niitä levitellä, isännän ostama maaliruisku on kyllä tienannut hintansa takaisin monta kertaa, nopeuttaa ja helpottaa maalausurakkaa huomattavasti! :)

Näin homma vaan etenee pikku hiljaa!

Ei vaan malttais odottaa talon valmistumista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti